Valută:
Cos de cumparaturi: 0 items

Livrare & Retur

livrare

1. În cazul în care comanda este complet 362 RON, e-mail-ul este gratuit, altfel veți plăti costurile de transport necesare, ordinele de livrare După ce vom da numărul de ordine, puteți vedea informații despre bunurile în cazul în care comanda a fost efectuată în a cincea zi lucrătoare, mărfurile nu au fost expediate , vă vom contacta.

2. Nu suntem responsabili dacă pachetul este pierdut, deteriorat sau furat în sau la sosire. Dacă aveți cerințe speciale de transport, sunați înainte.

3. Vom încerca să vă contactăm înainte și după livrarea pachetului. În cazul în care pachetul este pierdut sau deteriorat, vă rugăm să ne contactați centrul de livrare imediat și local pentru a raporta problema.

Returnează instrucțiunile

1. Vă rugăm să ne anunțați dacă există o problemă serioasă de calitate care necesită o întoarcere.

2. Dacă doriți să se întoarcă elementele, vă rugăm să ne informați prin e-mail sau chat live înainte de a da nici un motiv și numărul de ordine cu privire la returnarea în termen de 7 zile de la primire. Toate articolele trebuie returnate în ambalajul original. Toate ambalajele trebuie trimise folosind metoda supusă. Nu suntem responsabili pentru pachetele pierdute în tranzit. Rețineți că transportul nu este rambursabil.

3. Nu va fi returnat dacă produsul este deteriorat de comportamentul oamenilor sau de factorii externi.

4. Dacă refuzați să primiți pachetul conform cerințelor, nu vom rambursa întreaga sumă. Vom rambursa taxa la primirea rambursării, dar nu vom include posta.

CUM SĂ RETURNAȚI PRODUSELE DVS.

1. Găsiți eticheta de returnare atașată la comandă.

2. Urmați instrucțiunile despre completarea formularului de rambursare.

3. Conectați eticheta de returnare și puneți-o înapoi la punctul de colectare UPS local.

4. Când primim obiect (aceasta poate dura până la 10 zile lucrătoare), iar noi îl vom examina, vom procesa rambursarea în termen de 5 zile lucrătoare. Vom procesa o rambursare pentru metoda de plată utilizată în achiziția inițială, iar suma va include costul produsului și taxa utilizat. Scopul nostru este de a procesa acest lucru în datele de mai sus, ori, cu toate acestea, se întoarce nu sunt garantate, deoarece transporturile sunt gestionate de terțe părți și sunt supuse purtător urlopom bancar local.

5. Dacă aveți întrebări despre această politică, vă rugăm să ne contactați.

înapoi
RomâniaCopyright © 2020 www.pumapantofionline.com. Powered by Puma Pantofi Online
IP-ul dumneavoastra este: 35.172.216.157